Eventyr X Trøndelag Sankeri - 4 stk konfekter

139,00 kr

Aleksander og Jim Andre i Trøndelag Sankeri har skapt denne eventyrlige konfektesken. De begynte å jobbe sammen allerede da Aleksander var kjøkkensjef på Fagn, og har jobbet tett sammen siden. Det beste fra to verdener kommer sammen i ny drakt! Kortreiste, lokale, nordiske råvarer møter sjokoladens kreative verden. Vi vil vise at naturen gir deg utallige variasjoner og måter å gjøre ting på! Her er det lokalt sanket trønderske råvarer og sjokolade i verdensklasse, for å skape noe nytt, unikt og særegent.

Blått hav: Karamell med Havsnø, melkesjokolade og Trøndersk tang.
Rødt gull: En harmonisk kombinasjon av vill bringebær og sisselrot, sammen med melkesjokolade. Innkapslet i 74% mørk sjokolade fra Millot plantasjen på Madagaskar.
Dotter: Løvetann, hvit sjokolade og honning. Innkapslet i 64% Mørk sjokolade fra Madagaskar.
Den Grønne streken: Frisk karamell laget på tjukkmelk fra røros. Myske, eller “Nordens tonka bønne” og 46% Sjokolade fra Den Dominikanske republikk.

*I denne boksen vil du finne 4stk håndlagde konfekter med helt forskjellige teksturer, smaker, farger og design.

Antall:
Legg til i handlevogn

Aleksander og Jim Andre i Trøndelag Sankeri har skapt denne eventyrlige konfektesken. De begynte å jobbe sammen allerede da Aleksander var kjøkkensjef på Fagn, og har jobbet tett sammen siden. Det beste fra to verdener kommer sammen i ny drakt! Kortreiste, lokale, nordiske råvarer møter sjokoladens kreative verden. Vi vil vise at naturen gir deg utallige variasjoner og måter å gjøre ting på! Her er det lokalt sanket trønderske råvarer og sjokolade i verdensklasse, for å skape noe nytt, unikt og særegent.

Blått hav: Karamell med Havsnø, melkesjokolade og Trøndersk tang.
Rødt gull: En harmonisk kombinasjon av vill bringebær og sisselrot, sammen med melkesjokolade. Innkapslet i 74% mørk sjokolade fra Millot plantasjen på Madagaskar.
Dotter: Løvetann, hvit sjokolade og honning. Innkapslet i 64% Mørk sjokolade fra Madagaskar.
Den Grønne streken: Frisk karamell laget på tjukkmelk fra røros. Myske, eller “Nordens tonka bønne” og 46% Sjokolade fra Den Dominikanske republikk.

*I denne boksen vil du finne 4stk håndlagde konfekter med helt forskjellige teksturer, smaker, farger og design.

Aleksander og Jim Andre i Trøndelag Sankeri har skapt denne eventyrlige konfektesken. De begynte å jobbe sammen allerede da Aleksander var kjøkkensjef på Fagn, og har jobbet tett sammen siden. Det beste fra to verdener kommer sammen i ny drakt! Kortreiste, lokale, nordiske råvarer møter sjokoladens kreative verden. Vi vil vise at naturen gir deg utallige variasjoner og måter å gjøre ting på! Her er det lokalt sanket trønderske råvarer og sjokolade i verdensklasse, for å skape noe nytt, unikt og særegent.

Blått hav: Karamell med Havsnø, melkesjokolade og Trøndersk tang.
Rødt gull: En harmonisk kombinasjon av vill bringebær og sisselrot, sammen med melkesjokolade. Innkapslet i 74% mørk sjokolade fra Millot plantasjen på Madagaskar.
Dotter: Løvetann, hvit sjokolade og honning. Innkapslet i 64% Mørk sjokolade fra Madagaskar.
Den Grønne streken: Frisk karamell laget på tjukkmelk fra røros. Myske, eller “Nordens tonka bønne” og 46% Sjokolade fra Den Dominikanske republikk.

*I denne boksen vil du finne 4stk håndlagde konfekter med helt forskjellige teksturer, smaker, farger og design.

*Allergener: Alle sjokoladene inneholder laktose. Spor av nøtter og gluten.